Kranio-Sakral Terapi

Henvender sig til alle aldre

Kranio-Sakral terapi er en meget blid-, dybdegående- og effektiv behandlingsform, som henvender sig til mennesker i alle aldre.

Michelle Nødskou

Kranio-Sakral Terapeut

Book tid

Kranio-Sakral Terapi

Henvender sig til alle aldre

Kranio-Sakral terapi er en meget blid-, dybdegående- og effektiv behandlingsform, som henvender sig til mennesker i alle aldre.

Michelle Nødskou

Kranio-Sakral Terapeut

Book tid

Kranio-Sakral Terapi til små- og spædbørn

Små-spædbørn op til 7 års alderen

I arbejdet med små- og spædbørn (op til 7-års alderen) anvendes nogle helt bestemte teknikker. Dette skyldes at al knoglestruktur endnu er blødt og elastisk, bl.a. for at barnet er i stand til at modstå den enorme kompression under fødslen.

Under bl.a. fødselspresset, og allerede under graviditeten, kan der opstå ubalancer som kan være årsag til:

 • Kolik
 • Mave- og tarmproblemer
 • Uro
 • Søvnproblemer

Senere hen kan disse ubalancer føre til:

 • Adfærdsproblemer
 • Indlæringsvanskeligheder
 • Ordblindhed mv.
Michelle har mange års erfaring med behandling af babyer og småbørn. Den blide behandlingsform er med til at skabe tryghed for barnet og foregår altid i barnets eget tempo. Medbring gerne en nusseklud eller yndlingslegetøjet. Til de helt små: medbring evt. en sutteflaske med kogt, afkølet vand. Spædbørn må behandles fra de er få timer gamle.


Michelle fortæller: “Jeg ser hvordan børn klarer sig bedre gennem mange af livets udfordringer, når de er tilpasse i både krop og sind og har overskud til at magte udfordringerne – hvad end det drejer sig om eksempelvis mødet med andre mennesker eller motorisk. På sigt vil “den glade krop” også være i mindre risiko for at der opstår problematikker hvad end det gælder koncentrationsbesvær, migræne, smerter i ryg, spændinger i nakken, slid i led mv.”

Er du i tvivl om, om dit barns situation kan hjælpes med Kranio-Sakral Terapi?

Kontakt Michelle, kontaktoplysninger finder du her.

Professionel Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral terapi er en meget blid-, dybdegående- og effektiv behandlingsform, som henvender sig til mennesker i alle aldre.

Skævheder og ubalancer kan opstå gennem hele livet, bl.a. som følge af en travl hverdag, kost, fald/ slag eller uhensigtsmæssige kropsholdninger såsom arbejdsstillinger.

Med Kranio-Sakral Terapi arbejdes der med kroppen på et dybere plan, hele systemet bliver aktiveret og kroppens samarbejde aktiveret.

 • Spændinger og smerter
 • Hovedpine og migræne
 • Problemer i ryg og nakke
 • Stress eller stress symptomer
 • Piskesmæld

Vores datter havde utroligt meget uro i kroppen, krudt bagi og havde svært ved at sætte ord på/give udtryk for hvad der drillede og hvordan hun havde det. Allerede efter få behandlinger ved Michelle kunne vi mærke en kæmpe forskel på hende. Vi fik - og har stadig en pige der er mere rolig og nu bedre kan give udtryk for hvad det er der driller hende. Hun elsker at komme hos Michelle og Michelle er fantastisk til hende. Hun føler sig fuldstændig tryg og tilpas hos hende og elsker at blive "nusset". Michelle får de varmeste anbefalinger fra os, og som datteren siger: "Hun er supermand med seje kræfter.

BetinaMor til Josefine 3 år

Jeg kan virkelig kun anbefale Michelle, da jeg kun har haft positive effekter af Kranio-Sakral terapi hun har givet mig. Hun kan virkelig noget magisk med sine hænder. Jeg har fået Kranio-Sakral terapi fordi jeg oplever meget tankemylder og uro i løbet af min hverdag. Efter nogle måneders behandling forsvandt tankemylder og uro blev formindsket. Så det har helt sikket haft en effekt på mig. En af de få tidspunkter jeg er i fuld kontakt med min krop og i ro på samme tid, er når jeg får Kranio-Sakral terapi.

Kathrine, 16 år

Fik min datter tjekket igennem da hun var få måneder gammel, fordi hendes holdning var lidt skæv når hun lå på maven. Michelle var uden tvivl den helt rigtige løsning. Hun fandt nogle spændinger og fik løsnet op. Vil helt klart anbefale Michelle til småbørn. Hendes hænder er så blide og hun mærker bare 100% barnet. Når det måske bliver for meget for baby, så stopper hun. Ingen grænser bliver overskredet - hverken for moderen eller barnet.

RikkeMor til Alberte 0 år

Michelle er den absolut dygtigste behandler jeg har været hos i mine 23 år som smertepatient. Hun har fundet roden til flere problemer, som alle andre har overset. Mine behandlinger hos Michelle giver mig mere livskvalitet, og efter en behandling er ubetinget det tidspunkt jeg har det allerbedst. Derudover er Michelle er utroligt rummende, givende og hjertevarmt menneske. De største anbefalinger herfra.

Maria, 35 år

Jeg har haft nogle hjernerystelser og en mindre hjerneblødning. Jeg valgte at starte ved Michelle grundet smerter i hovedet, nakken og søvnproblemer. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, hun kan noget helt magisk med de hænder. Hun er helt nede på jorden, samt verdens bedste til at lytte, sætte sig ind i smerten og løsne smerten med hendes magiske hænder! Jeg kan med det varmeste anbefale skønne Michelle, da det har været den bedste kur mod min hovedpine, nakke og søvn!

Lea, 17 år

Allerede efter første gang hos Michelle fik vi vores gamle Milas tilbage. Vi var overrasket over hvilken effekt det havde allerede efter én behandling og vi ville ønske, at vi var taget afsted med Milas noget tidligere. Selvom man ikke kan forklare hvad Michelle gør, så har det haft en enorm effekt på Milas og vi har fået en glad dreng, i stedet for en ulykkelig og forpint søn. Vi fik derudover også en baby som sov bedre og længere. Vi vil til enhver tid anbefale at man tager en tur forbi Michelle, allerede efter fødslen for at sikre alt er som det skal være og man kan skåne sit barn og sig selv for smerten.

CecilieMor til Milas 0 år

Læs mere om Michelles kompetencer
og baggrund

Læs mere om Michelle

Andre behandlinger

Lavet ud fra blindtegning, få bekræftet din nuværende personlige situation, hvordan har du det inden i og vigtigst, hvilken sted bør du have fokus på i dit liv lige nu, for at du kommer tættere på dit mål.

Læs mere

Lavet ud fra dine ønsker. Du får skræddersyet en kostplan, som vil hjælpe dig med at komme tættere på dit mål.

Læs mere

Kosmetisk ansigtsmassage er en dybdegående ansigtsmassage som giver et “naturlig ansigtsløft” – helt uden kirurgi, uden smerter og uden ar.

Der behandles udelukkende manuelt i form af helt specifikke massage teknikker som er til stor fordel for huden; alder og livsbetingelser sætter sine spor. Muskler, væv og hud mister både spændstighed,

elasticitet og glød, bl.a. fordi produktionen af kollagen mindskes.

Læs mere